Kis csapatunk már öt éve szorgalmasan dolgozik a “jég hátán”….
Azon igyekszünk folyamatosan, hogy minden szezonban megújuló, kellemes környezetben, jó hangulatban fogadjuk Budaörsön a jég, a jégkorong szerelmeseit. Az elmúlt évek tapasztalata, hogy a rengeteg apróság – akik nálunk, tőlünk tanultak meg korizni – hasonló szeretettel, sportolni és versenyezni vágyással ugyanazt a célt szeretnék elérni mint mi: tehetségüket, odaadásukat és szorgalmukat egy jégkorong egyesületben szeretnék kamatoztatni.

A Budaörs Villámok Jégkorong Egyesület várja a 4-12 éves gyermekeket, fiúkat és lányokat egyaránt segíti a sportág megismerésében, nevelésében. Szakedzőink odaadó munkájukkal és a jégkorong sport szeretetének továbbadásával várják a jégre a gyermekeket. Elhivatottak vagyunk célunk elérésében: a jégkorong utánpótlásnevelésben! Igyekszünk a fiatalságnak a sport szeretetét átadni, a sport és az élet egyéb területén: iskolában, tanulmányaik végzésében a kitartást és alázatot tolmácsolni feléjük. Szeretnénk, ha az élet bármely területén kamatoztatni tudják majd a nálunk elsajátított munkabírásukat, kitartásukat. Így értékes emberkékké válásukhoz mi is kicsit hozzájárulhatunk!

Hisszük, hogy a csapatmunka tolarenciára, segítőkészségre tanít. Olyan kapcsolatok, barátságok alakulnak ki a csapatsportban, amelyek egy életen át elkísérik a gyermeket. Nemcsak sportolói tudásukat, hanem az itt megszerzett ismerettségeiket, kapcsolataikat egész életükben kamatoztathatják. Kötelességtudatuk játékosan fejlesztehő és erősíthető. Felelősséget tanulnak tőlünk társaik, a csapat és a sport iránt. Játékosan igyekszünk embert nevelni belőlük.

A jó sportoló mindig tudatos. Így egyesületünk segít a szülőknek gyermekeik tudatos, megfelelő, egészséges életmódjának kialakításában is. Ösztönözzük a sportolókat az iskolában való helytállásra, tanulmányaik minél kiválóbb elvégzésére! Csapatunk családként támogatja őket.

A Budaörs Villámok ifjú játékosa egészséges, kiegyensúlyozott, fegyelmezett és vidám társaságban nőhet fel utánpótlásként.

További információ és jelentkezés: 06 30 569 9567, 06 70 235 1435. Email: budaorsvillamok@gmail.com

LEGYÉL TE IS VILLÁM!